Ayvalık Fırtına : Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ... : Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı.

Ayvalık Fırtına : Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ... : Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı.. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı felç etti. Balıkesir il genelinde yaşanan fırtına, ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili oldu. Belli bir hat üzerinden geçen. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı.

Saat 21.00 sıralarında başlayan dolu yağışı şiddetli fırtına ile 5 dakikalık sürede ayvalık'ta hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Ayvalık ve altınoluk sahillerinde 20'ye yakın tekne battı, bir evin çatısı uçtu, fırtına kaldırım taşlarını da söktü. Ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. İlçede etkili olan şiddetli fırtına marina'da bağlı bulunan 30 tekneyi batırırken, ağaçları ise yerinden söktü.

Ayvalık'ta şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor
Ayvalık'ta şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor from cdn.bolgegundem.com
Sağanak yağışın devam ettiği ayvalık'ta, balıkesir büyükşehir belediyesi ayvalık i̇tfaiye daire. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Belli bir hat üzerinden geçen. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Ayvalık'taki fırtına felaketinde 20 tekne battı, 1 kişi denize düştü!

Sabah saat 06.48'de başlayan sağanak yağış ve hızı saatte 80 km ye ulaşan fırtına, ayvalık sahilinde büyük hasara neden.

Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Sağanak yağışın devam ettiği ayvalık'ta, balıkesir büyükşehir belediyesi ayvalık i̇tfaiye daire. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık, gömeç ve burhaniye ilçelerinde dün akşam aniden başlayan şiddetli fırtına ve dolu yağışı, 10 dakikada başta zeytinlikler olmak üzere tarım alanlarında büyük hasara sebebiyet verdi. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Balıkesir'de şiddetli sağanakla birlikte fırtına da etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Belli bir hat üzerinden geçen. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Balıkesir 'in ayvalık ilçesinde saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Dev dalgalar nedeniyle sallanan teknedeki bir kişi denize düştü.

Ayvalık'ta fırtına: 20 tekne battı
Ayvalık'ta fırtına: 20 tekne battı from www.halkinsesikibris.com
Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Ayvalık ve altınoluk sahillerinde 20'ye yakın tekne battı, bir evin çatısı uçtu, fırtına kaldırım taşlarını da söktü. Belli bir hat üzerinden geçen. Sabah erken saatlerde başlayan, hızı zaman zaman 80 kilometreye kadar çıkan yağmurla karışık fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı. Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi.

Balıkesir il genelinde yaşanan fırtına, ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili oldu.

Sabah erken saatlerde başlayan, hızı zaman zaman 80 kilometreye kadar çıkan yağmurla karışık fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu. Ayvalık ilçesinde saat 21:00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren fırtınayla birlikte etkili cunda adası'nda etkili olan dolu ve fırtına nedeniyle ağaçlar devrildi. Abone olabilmek için açılan pencerede ⭐ işaretine basmayı sakın unutmayın. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye. Çok sayıda tekne sulara gömüldü… ayvalık'ta etkili olan şiddetli fırtına çok sayıda tekneyi batırırken, ağaçları ise yerinden söktü. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Ayvalık ve altınoluk sahillerinde 20'ye yakın tekne battı, bir evin çatısı uçtu, fırtına kaldırım taşlarını da söktü. Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına hayatı felç etti. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde fırtına ve kuvvetli yağış zor anlar yaşattı. Saat 21.00 sıralarında başlayan dolu yağışı şiddetli fırtına ile 5 dakikalık sürede ayvalık'ta hayatı felç etti. Ayvalık ve altınoluk sahillerinde 20'ye yakın tekne battı, bir evin çatısı uçtu, fırtına kaldırım taşlarını da söktü. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Fırtına bazı küçük balıkçı teknelerine zarar verirken, yazlık sitelerin bulunduğu sahilkent mahallesi'nde cadde ve sokaktaki çöp.

Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ...
Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ... from foto.sondakika.com
Sağanak yağışın devam ettiği ayvalık'ta, balıkesir büyükşehir belediyesi ayvalık i̇tfaiye daire. Balıkesir'de şiddetli sağanakla birlikte fırtına da etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Fırtına bazı küçük balıkçı teknelerine zarar verirken, yazlık sitelerin bulunduğu sahilkent mahallesi'nde cadde ve sokaktaki çöp.

Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı.

İlçede etkili olan şiddetli fırtına marina'da bağlı bulunan 30 tekneyi batırırken, ağaçları ise yerinden söktü. Dev dalgalar nedeniyle sallanan teknedeki bir kişi denize düştü. Saat 21.00 sıralarında başlayan dolu yağışı şiddetli fırtına ile 5 dakikalık sürede ayvalık'ta hayatı felç etti. Ayvalık'taki fırtına felaketinde 20 tekne battı, 1 kişi denize düştü! Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Belli bir hat üzerinden geçen. Sabah saat 06.48'de başlayan sağanak yağış ve hızı saatte 80 km ye ulaşan fırtına, ayvalık sahilinde büyük hasara neden. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde fırtına ve kuvvetli yağış zor anlar yaşattı. Balıkesir il genelinde yaşanan fırtına, ayvalık'ta sabah saatlerinde etkili oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı. Fırtınanın etkisiyle onlarca tekne denize batarken bölgede yaşanan zor anlar kameralara yansıdı.

0 Response to "Ayvalık Fırtına : Ayvalık'ta fırtına onlarca tekneyi batırdı, bir kişi batan ... : Ayvalık ta hava her zaman günlük güneşlik değil limanda tekneden fırtına anı."

Post a Comment